Facetkralen

Top faceted beads

Facetkralen staan bekend om hun verschillende platgeslepen oppervlakten. Deze kralen zijn zo geslepen dat de weerkaatsing van het licht optimaal is. Dit geeft de sieraden gemaakt van facetkralen een unieke uitstraling. Betaalbarekralen.nl biedt u facetkralen in veel verschillende kleuren, transparanten en met een hoogglans voor een extra blingbling effect. Betaalbarekralen.nl biedt facetkralen in tal van verschillende vormen en maten, keuze genoeg dus!

Top facetkralen

Betaalbarekralen.nl biedt u een absoluut unieke collectie aan top facetkralen. Door middel van de platgeslepen oppervlakten krijgt uw sierraad een prachtige uitstraling. Niet alleen voor blingbling facetkralen en andere facetkralen maar ook voor slotjes, losse onderdelen en andere toebehoren kunt u bij Betaalbarekralen.nl terecht. Naast ons assortiment aan facetkralen en benodigdheden hanteren wij ook een uniek kortingssysteem. Deze kortingen worden verrekend met uw totaalbedrag waardoor de korting hoog kan oplopen!

Contact

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan facetkralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.